Партнери

ХЕКА Дооел е трговско друштво, специјализирано за увоз, дистрибуција и продажба со седиште во Скопје.

Во долгогодишното искуство, ХЕКА соработува со следните партнери:

  • SIGNODE

Фирмата работи во рамките на Американската мултинационална компанија ITW. Повеќе од 70 години ги опслужува купувачите со најсовремени системи и решенија во областа на индустриското пакување. Како лидер во оваа област, таа има развиено мноштво современи системи за пакување во сите индустриски гранки.

  • SJC

Фирмата е со седишта во Холандија и Велика Британија, а дистрибуира низ цела Европа, Северна Африка и блискиот Исток. Производството се базира на соработката на оваа компанија со Јапонскиот производител на автоматски машини за пакување Nichiro Kogyo.

  • ONUR Plastik

Со производно искуство подолго од 20 години, оваа фирма е една од водечките компании за производство на ПП и ПЕТ ленти за пакување. Компанијата во својот производен процес применува најсовремени технологии, со кои се постигнува висок квалитет на производот и висок степен за зачувување на човековата околина.