Текстилна полиестерска лента

Повеќе од 40 години CARISTRAP им овозможува на своите клиенти силно, безбедно и безгрижно пакување на најразлични индустриски производи. Без оглед на видот на транспорт, овие ленти издржуваат температури од -600С до +1500С, а при тоа не го оштетуваат Вашиот производ. Едноставни се и лесни за употреба и овозможуваат максимално фиксирање на Вашиот производ во транспортното возило.

Овие ленти се идеални за пакување на производи од црната и обоената металургија, производи од дрво-преработувачката индустрија, хартија, огромни лимени производи и сл.

Најпопуларен производ на компанијата е WOVEN, кој е плетена лента, а во нашата понуда може да пронајдете и други производи од оваа компанија, како што се затегнувачи и метални стеги кои служат за затегнување и спојување на лентата.

caristrap

image002

image003

Модел Широчина на лентата (mm) Цврстина (daN) Број на метри во котур Тежина на котурот (Kg) Број на котури во кутија
52WO 16 550 850 8.5 2
62WO 19 630 600 7.2 2
80WO 25 1040 500 11.5 2
105WOJ 32 1600 160 5 6
125WOX 38 2.000 146 5.4 6