Машини

MASINA-MST-CE-IVSignode MST- CE IV

 • Полуавтоматска машина
 • Одличен однос цена/квалитет
 • Made in Germany

Signode LBX Magazin

 • Автоматска машина
 • Брзо пакување
 • Made in USA

Signode LBX 2000

 • Полуавтоматска машина
 • Брзо пакување
 • Made in USA

Signode LBX 2300

 • Полуавтоматска машина
 • Брза и сигурна
 • Едноставна за одржување

Signode LBX 2330

 • Едноставна машина
 • Електронско затегнување на трака
 • Made in USA

Signode LBX 2330 CP

 • Автоматска машина
 • Примена: хартиена индустрија
 • Сигурна во работењето

Signode HBX 4300

 • Полуавтоматска машина
 • Погодна за сите типови на пакети
 • Брза и сигурна

Signode HBX 4330

 • Автоматска машина
 • Погодна за сите типови на пакети
 • Брза и сигурна

Signode MD 3000 TRB

 • Автоматска машина
 • Голем број на дополнителни опции
 • Made in USA

Propack TP 601 D

 • Полуавтоматска машина
 • Електронско затегнување на трака
 • Made in Taiwan