Signode LBX Magazin

signode-logo Signode LBX Magazin – каталог

Интегрирана во автоматска линија за пакување весници и списанија. Автоматската машина, го смалува времето на застој, го поедноставува одржувањето и практично го елиминира времето на застој меѓу два интервали на пакување.

lbx-2330-cp

Опремена со подобрени производствени карактеристики, оваа машина го смалува времето на застој, едноставна е за одржување и значително ги елиминира застоите меѓу интервалите на поединечните пакувања. Зглобниот елемент кој ги зема производите, може да се заврти до 90 степени, обезбедувајќи потполн пристап до среднината на масата и делот од главата за пакување.

Основни карактеристики:

  • Тростран граничник на врвот на масата.
  • Променлив насочувач на видот на лента.
  • Силна осетливост на затегнувањето на лентата.
  • Брз интервал меѓу пакување на пакетите.
  • Автоматско сечење и носење на лентата.
  • Лесно одржување.
  • Автоматска линија, во потполност прилагодена.
  • Произведено во САД.