ПП лента

onur-plastik-logoПолипропиленска лента за пакување ( ПП лента ) е добар избор за лесни и средно тешки апликации, вклучувајќи палетизирање, групирање, затворање кутии и зајакнување. ПП пластичната лента има широка примена во печатарската индустрија, картонската, градежната и хемиската индустрија.

Погодни се за машинска употреба ( полу или целосно автоматизирани машини), како и за пакување со рачни алати, со користење на метални стеги или вибрационо заварување.

pp-traka

Во можност сме да Ви понудиме голем избор на ленти со различни димензии и квалитет. Исто така во нашата понуда е голем избор на опрема за рачно и машинско пакување, вклучувајќи и големи полуавтоматски и автоматски системи за пакување со ПП лента. За одбирање на најоптимален и најефтин систем за Вашето пакување, ви стоиме на услуга со нашиот професионален тим.

Користењето ПП лента од нашиот асортиман, ќе си обезбедите потполно сигурен транспорт и безбедност на вашите производи.

Онур пластик

Производ Димензии на котурот (mm/mm) Боја Површина Број на метри во котурот Граница на кинење [daN] Тежина на котурот [kg]
PET Traka 12.7 x 0.60 fi 406/584 X150 Зелена Ребраста 2.200.00 305 23
PET Traka 16 x 0.80 fi 406/584 X150 Зелена Ребраста 1.200.00 515 23
PET Traka 19 x 0.80 fi 406/584 X150 Зелена Ребраста 1.100.00 625 23

Сигноде

Производ Димензии на котурот (mm/mm) Боја Површина Број на метри во котурот Граница на кинење [daN] Тежина на котурот [kg]
PP Traka 718W 11.1 x 0.76 fi 406/584 X147 Бела Мазна 2.134 267 16.5