Рачни алати – затегнувачи

CARISTRAP нуди низа алати кои се навистина едноставни за управување и кои нудат оптимална затегнатост на лентата кога и да е тоа потребно.

CARISTRAP СЕТ 19

image004Основни карактеристики:

  • Едноставен за употреба.
  • Се кориси за текстилна лента со ширина до 19 мм.
  • Се користи за стеги СВ4, СВ5 и N6
  • Тежина на алатот: 1,5 кг.

CARISTRAP СЕТ 40

image005Основни карактеристики:

  • Едноставен за употреба.
  • Се користи за текстилна лента со ширина од 19 до 38 мм.
  • Се користи за стеги СВ25, СВ32 и СВ38
  • Тежина на алатот: 2,5 кг.