Размотувачи

CARISTRAP нуди низа алати кои се навистина едноставни за управување и кои пружаат оптимална затегнатост на лентата кога и да е потребно.

CARISTRAP CWD 80

image007

Основни карактеристики:

 • Лесен размотувач со гумени тркала за полесна мобилност.
 • За внатрешна примена.
 • Димензии: 470 х 406 х 938 мм.
 • Материјал на изработка : Челик.
 • Погодна за ленти со ширина од 6 до 50 мм.
 • Тежина: 22,7 кг.

CARISTRAP CWD 100

image008

Основни карактеристики:

 • Лесен размотувач со гумени тркала за полесна мобилност.
 • За внатрешна примена.
 • Димензии: 530 х 610 х 965 мм.
 • Материјал на изработка: Челик.
 • Погодна за ленти со ширина од 31,75мм.
 • Тежина: 23 кг.