Propack TP 601 D

signode-logo

Цврста автоматска машина, лесна за употреба, идеална за пакување со пластична лента од 9 до 12 мм на различни видови на пакети. Врши автоматско врзување на пакетите со топлотно спојување на лентата. Едноставната конструкција на машината овозможува лесен пристап до лентата во секој момент. Машината е опремена со функција на автоматско внесување и изнесување на лентата и електрична контрола за затегнување на лентата.

propack-tp-601d

Основни карактеристики:

  • Едноставна конструкција која овозможува лесен пристап до лентата во секој момент.
  • Сигурна и цврста врзувачка глава.
  • Електронска контрола на затегнувањето.
  • Функција на автоматско внесување и изнесување на лента.
  • Произведено во Тајван.