Signode LBX 2330

signode-logo Signode LBX 2300 – каталог

Оваа сериска машина за пакување со полипропиленска лента е најбрза, најсигурна и бара најнизок степен на одржување од сите слични машини на пазарот. Оваа машина го поедноставува работењето и одржувањето и прави значајни заштеди на Вашето време и пари.

lbx-2300

Основни карактеристики:

  • Технологија на елиминирање на грешки.
  • Автоматско полнење со ленти во резервоар.
  • Автоматско сечење и исфрлање на вишокот на лента.
  • Лесен пристап до лентата во секој момент.
  • Самоподмачкување.
  • Лесна замена на котурот со лента.
  • Произведено во САД.