Signode HBX 4330

signode-logo Signode HBX 4330 – каталог

Машина за пакување со полипропиленска лента, со големи брзини. Во својата работа ги комбинира технологијата на елиминација на грешки и самоподмачкувањето. Идеална е за тешки апликации, како што е пакувањето во месната индустрија, општата дистрибуција, како и дрво-преработувачка индустрија. Машините од оваа серија го поедноставуваат работењето и одржувањето и прават значајни заштеди на Вашето време. Освен стандардните модели, линијата вклучува и специјализирани модели отпорни на корозија во влажно опкружување, како и модели прилагодени за пакување големи производи и мали пакети со неправилна форма.

hbx-4330

Основни карактеристики:

  • Доведување на лента од два правци.
  • Висока осетливост на затегнатоста на лентата.
  • Автоматско сечење и исфрлање на вишокот на лента.
  • Лесен пристап до лентата во секој момент.
  • Самоподмачкување.
  • Лесна замена на котурот со лента.