Signode LBX 2330 CP

signode-logo Signode LBX 2330 CP – каталог

Оваа сериска машина за пакување со полипропиленска лента посебно е дизајнирана за пакување хартија за копирање, при тоа обезбедувајќи значајни заштеди на Вашето време и пари. Оваа машина има можност за програмирање, така да можете да ги подесите положбата на лентата, големината на кутиите и бројот на врзувања, смалувајќи го при тоа времето на застој.

lbx-2330-cp

Основни карактеристики:

  • Технологија на елиминирање на грешки.
  • Автоматско полнење со ленти во резервоар.
  • Автоматско сечење и исфрлање на вишокот на лента.
  • Лесен пристап до лентата во секој момент.
  • Самоподмачкување.
  • Лесна замена на котурот со лента.
  • Произведено во САД.