Затегнувач на лента

Во понудата е голем избор на опрема за рачно пакување со челична лента. За изборот на најоптимален и најефтин систем за пакување, Ви стои на услуга нашиот професионален тим.

image008 image010

 

 

 

 

Рачните алати за челична лента се состојат од затегнувач на лента, рачни клешти за спојување метални стеги и ножици за сечење на лентата.

image011 image013

 

 

 

 

SIGNODE рачниот затегнувач на лента поседува назабен котур со помош на кој лентата се затегнува многу лесно. На него се наоѓа кочница која не дозволува лентата по затегнувањето да попушти. Овој алат е едноставен и брз за користење ако се користи лакирана и лента премачкана со восок.

image015 image017