Пневматски алати

VT и VT Brick

Рачните комбинирани пневматски алати, со помош на патентираната постапка на SIGNODE, вршат спојување на база на вибрационо заварување. Со оваа постапка на спојување во целост се елеминираат металните стеги. Идеален е за пакување хоризонтални, како и вертикални апликации, а со помош на полиестерската лента на SIGNODE се обезбедува високо ниво на затегнатост и сигурност на врзувањето. Моделот VT Brick е наменет за пакување пакети со цигли.

kombinovani-alat-1 kombinovani-alat-2

Модел Широчина (mm) Дебелина (mm) Вид Јачина на затегнување Тежина Kg
VT 13 9 – 13 0.51 – 1.10 PET/TENAX 0.360 3.9
VT 16 HD 9 – 16 0.76 – 1.10 PET/TENAX 0.360 4.8
VT 19 HD 9 – 19 0.51 – 1.27 PET/TENAX 0.360 4.8
VT Brick 13 – 16 0.76 – 0.90 PET/TENAX 0.360 4.8
Каталози: Signode VT Signode VT Brick