Propack MH FG200AW

propack-logoОсновни карактеристики:

  • Променлива брзина на движење на подвижната полица.
  • Фотокелија за автоматско детектирање на висината на палетите.
  • Прецизно место на застанување.
  • Можност за подесување на брзината на моторот.
  • Магнетна кочница за фолијата.
  • Слот за подвижната подлога за виљушкарот.
  • PLC контролор.

mh-fg-2000aw