ITW Girotec RDL 1800

itw-mima-logo ITW Girotec RDL 1800 – каталог

Овој вид на мобилни растегнувачи се посебно развиени за пакување пред-истегнати фолии, за да го направи процесот на пакување побрз и поекономичен. Иновативниот дизајн и модерната технологија ја прават оваа машина многу практична и едноставна за употреба. Искуството покажало дека овие машини постигнуваат извонредни резултати во процесот на пакување, правејќи го овој процес и до 50% поефтин и создавајќи големи заштеди на материјали.

Основни карактеристики:

  • Мобилна машина со интегриран рачен вилушкар.
  • Користи батерија која се полни.
  • 3 програми за обмотување.
  • Потребен мал простор.

girotec-rdl